Monday, March 21, 2011

fizz fairuz buat lawak bodoh

Ada pulak artis yang buat lawak bodoh dekat Malaysia ni.Terbaru Fizz Fairuz membuat kontroversi tentang tsunami di Jepun melalui laman Twitter. Bila ditanya pulak tentang lawak bodoh itu macam-macam pula alasan.Time-time semua orang bersimpati dengan apa yang terjadi, jangan la buat lawak bodoh,nanti tak pasal-pasal kena tsunami.

Sunday, March 20, 2011

gambar lucah Hudgens

Gambar-gambar mengghairahkan tersebut disiarkan di MediaTakeOut.com dan Egotastic.com yang menunjukkan Hudgens mencium Nikolas dalam keadaan separuh bogel.
Selebriti berusia 22 tahun itu mengambil tindakan undang-undang selepas beberapa keping gambar separuh bogelnya bersama pelakon berusia 18 tahun, Alexa Nikolas tersebar di beberapa laman maya minggu ini.
gambar-lucah-Hudgens

Terdapat juga sekeping gambar yang menampakkan aksi Hudgens sedang berbaring.
Antara selebriti lain yang telak di 'Hack' adalah Jessica Alba, Selena Gomez, Demi Lovato, Christina Aguilera, Scarlett Johansson .

piring terbang Iran

Kalau terlihat piring terbang dekat mana-mana sekarang jangan takut, kerana sekarang piring terbang bukan datang dari angkasa atau U.F.O lagi. Iran sekarang sudah maju setapak lagi ke hadapan dalam teknologi angkasa lepas.
Para saintis di Iran berjaya mencipta piring terbang yang pada kebiasaannya dikaitkan dengan teknologi makhluk asing, lapor sebuah akhbar semalam.


piring-terbang

Sumber: Kosmo
Agensi berita Fars di negara itu turut menyiarkan ilustrasi sebuah piring terbang yang didakwa ciptaan para saintis negara berkenaan yang sedang berlegar-legar di sebuah kawasan hutan.

Dalam ilustrasi itu, bentuk piring terbang tersebut mirip sebuah piring terbang yang terdapat dalam satu filem keluaran Hollywood pada 1950-an.

Menurut laporan tersebut, ukuran dan saiz piring tersebut tidak dinyatakan tetapi mendakwa ia kecil dan mampu terbang.

"Antara kelebihan piring terbang itu adalah ia merupakan pengangkutan yang mudah dikendalikan ketika mula bergerak, semasa terbang dan bunyi yang tidak kuat.

"Ia dikendalikan secara automatik dengan dilengkapi penstabil imej, sistem penentuan global (GPS), perakam aerial dengan gambar kualiti HD (berdefinisi tinggi)," lapor agensi berita ISNA.

Cita-cita Iran dalam mengembangkan program angkasa lepas telah mengejutkan dunia Barat.

Pada tahun lepas, negara itu turut mengumumkan kejayaan melancarkan roket ke angkasa lepas yang membawa tikus, kura-kura dan cacing.

Iran sering kali mengemukakan kejayaan mereka yang pelik dalam bidang saintifik dengan bukti-bukti yang sukar dipercayai.

Tentera laut Amerika Syarikat (AS) di Teluk Parsi masih lagi belum mengesan sebarang kehadiran piring terbang Iran itu

Free Backlink
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More